Була розкрита стратегія російських окупантів. Удари по Києву наносяться тільки тоді, як Збройні Сили України досягають успіху на фронту.

Про це заявив військовий експерт Олег Жданов під час телемарафону. Він вважає, що у них своя стратегія, і щоб показати свою злість, вони наважуються вдарити по столиці.

Ракетне озброєння
Ракетне озброєння

"Тут проглядається вже система якась. Як тільки у нас з'являються успіхи на фронті, а у Російської Федерації великі невдачі, зокрема в тій же Луганській області, тут же наноситься серія ракетних ударів по Києву саме. Згадайте коли потонув крейсер "Москва". Те ж саме було, по Києву два дні поспіль було нанесення ракетних ударів. Тобто це схоже на системну відповідь з боку рф, і знову ж таки спробу завдати якоїсь шкоди транспортній інфраструктурі"- каже Олег Жданов.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Зараз Київ є великим вузловим містом, і саме тому вони ніяк не можуть заспокоїтися. Також, через постачання озброєння, яке вони намагаються знищити, бо бояться. Вони розуміють, що якщо вся обіцяна заходом зброя опиниться на фронті, надовго вони не затримаються на окупованих територіях.

Нагадаємо, що кілька днів тому по Києву було завдано першого за півтора місяці ракетного удару, який повернув багатьох громадян у стан 24 лютого.

Після потрапляння у вагоноремонтний завод на Дарниці, в Міноборони рф почали говорити про знищення поставлених Європою танків, але, ця інформація не є правдивою.

"На Дарницькому вагоноремонтному заводі в Києві танків немає - як і будь-якої іншої військової техніки. Цей завод ремонтував піввагони і зерновози, які ми використовуємо для вивезення експортної продукції",- уточнив голова правління Укрзалізниці.

Нагадаємо, що Арестович повідомив про можливі ускладнення на передовій: найскладніші напрямки

Раніше повідомлялося, що російські окупанти вирішили побудувати "бізнес" на мародерстві, але бажання красти виявилося сильнішим

Також, герої не носять маски: боєць ЗСУ ризикнув життям, щоб вивести з-під посиленого обстрілу десять поранених товаришів