Стало відомо про те, що в Запорізькій області почалися сутички між колаборантами. Російська влада не справляються з поставленими завданнями.

Про це повідомив голова обласної Військової адміністрації Алекснадр Старух.

Справа в тому, що зараз колаборанти в тимчасово окупованому Мелітополі почали змагатися один з одним за владу, і тепер це переросло в локальні розборки.

Олександр Старух, голова Запорізької облдержадміністрації \\ фото ЗОДА
Олександр Старух, голова Запорізької облдержадміністрації \\ фото ЗОДА

Крім того, що відбулися не так давно вибухи в місті можуть бути пов'язані саме з цим.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ті хто вирішив допомагати ворогові, вже почали про це шкодувати... Через спрагу наживи і влади, серед колаборантів почалися сутички. Про це свідчить поява випадків з підривами і вибухами на окупованих територіях. Зрадники бояться за своє життя і тепер мріють втекти з нашої області в Крим", - повідомив голова поклику.

Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube
Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube

Раніше Олександр Старух зазначав, що російські війська почали відходити відразу з двох районів у Запорізькій області. Мова йде про Мелітопольському і Василівському. Пов'язано це може бути з ротацією, а потім і зовсім вирішили перекинути їх в менш захищені місця.

Крім того, в Запорізькому регіоні триває зведення ліній захисту, що істотно допомагає нашим Збройним Силам давати відсіч окупантам. В даний час створено багато фортифікаційних споруд на підступах до Запоріжжя.

Мітинг у Мелітополі, скріншот: Youtube
Мітинг у Мелітополі, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що 15-річний українець врятував Київ від окупації, навів артилерію ЗСУ на колону російських загарбників

Раніше повідомлялося, що дружина порадила чоловікові-окупанту покалічити себе на війні: інакше додому живим не повернеться

Також, українець у минулому був успішним підприємцем, але тепер сидить на передовій: закупив для побратимів потужні Всюдиходи