Окупанти, яких сила силенна суне на українські землі, беззупинно поповнюють своїми тілами морги. У окупованому місті на Півдні нашої країни розшукують та відбирають у місцевих мешканців промислові холодильники та морозильні камери.

За даними ГУР, міський м’ясокомбінат, який переобладнали в морг, повністю заповнений тілами вбитих окупантів і не може більше приймати "вантаж 200".

Рефрежераторні вагони з тілами окупантів. Фото: скриншот Youtube
Рефрежераторні вагони з тілами окупантів. Фото: скриншот Youtube

Так 6 червня російські військові приїхали до ТОВ "Арон-М" що у Мелітополі по вулиці Ломоносова та вивчали морозильні камери, які є на підприємстві.

Обладнання було визнано придатним для переобладнання в морг. Керівництво компанії було повідомлене про "рішення щодо тимчасового їх використання на безоплатній основі для зберігання тіл загиблих військовослужбовців". Зазначається, що наразі в Мелітополь активно завозяться трупи рашистів, які загинули під час боїв на напрямку Пологи – Гуляйполе. ГУР

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Це може говорити лише про великі втрати окупантів не лише у техніці, але й у живій силі. Також, імовірно російська влада побоюється вказувати масштаби загиблих у війні, щоб не налякати майбутніх найманців.

Тому тіла переправляють "дозами" та максимально розтягуючи цю подію в часі. Проте українці знають, що більшість тих, хто стане на нашу землю зі зброєю, від зброї й загине.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у рф почали "дресирувати" студентів, та не пускають до вишів, поки ті не стануть у "позу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лаврова в Туреччині поставили у глухий кут запитанням про крадіжку зерна в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що жінка, яка в соцмережах агресивно просувала "русскій мір", стала агенткою кремля.