Свіженька партія військовополонених з рф, яких українські захисники схопили на Луганщині, з республік Марій Ел, Татарстану та Москви, їхали охороняти нафтові вишки, а опинилися в Україні.

За словами окупантів, вони наймалися працювати охоронцями та техніками на нафтових вишках, захищати їх від піратів, а натомість опинилися на Луганщині. Їх завербувала приватна військова компанія з Краснодару "Євро Поліс". Полонені заявили, що влаштувалися на роботу за трудовим контрактом.

Полонений з рф. Фото: скриншот Youtube
Полонений з рф. Фото: скриншот Youtube

І перед тим, як ми поїдемо на вахту, а вахта триває 4 місяці, ми укладали договір ДПГ (цивільно-правовий договір), полонений рф.

Інший розказав, що по приїзду на Луганщину їм сказали:

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Назад дороги немає, тобто, бігти сенсу немає ... Втікатимете — по вас спрацюють наші ж.

Фактично вони стали "гарматним м'ясом" у боях із ЗСУ поблизу населених пунктів Богуславське, Комишуваха та Вікторівка на Луганщині. Їх покинув командир, а потім накрила власна артилерія.

Потрапив у полон, бо нас кинув командир, залишивши учотирьох у лісосмузі. Нас обстрілювали свої мінометники, один був вбитий, один поранений, полонений з рф.

Полонений з рф. Фото: скриншот Youtube
Полонений з рф. Фото: скриншот Youtube

Тепер полонені співпрацюють зі слідчими СБУ. Всі покази документуються, матеріали будуть передані до суду.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у м'ясокомбінаті окупованого Мелітополя гниють російські тіла — катастрофічно бракує холодильників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Кім розповів, що потрібно для звільнення Херсона, Зеленському варто прислухатися.

Також "Знай.ua" писав, що президент Польщі Анджей Дуда вирушає у гастрольне турне заради України.