Рашисти деморалізовані та не хочуть ризикувати життями, через відсутність зарплатні та ротацій, пишуть рапорти, ніби сподіваються, що від цього щось зміниться, ще не зрозуміли, що вони для керівництва своєї країни - гарматне м'ясо.

У перехопленій розмові, окупант розповідає родичці, що вони усією штатною ротою написали рапорт про відмовлення. Матеріали перехоплення телефонних розмов окупантів оприлюднили на Youtube.

Окупанти. Фото: Youtube
Окупанти. Фото: Youtube

Російський військовий розповідає про нескінченні обіцянки командування щодо повернення та невиплати після поранення.

Одна задача, крайня і додому у відпустку. Зробили, наступна задача, і так бл*ть до нескінченності. Ще через їхню халатність я наших з тобою 3 мільйони про*бав. окупант.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Окупант мріє повернутися додому, та подавати в суд, щоб відсудити те, що заробив. На що співбесідниця запевняє, що пройде трохи часу і все забудеться.

У будь-якому разі, боягузом ти в наших очах не виглядатимеш, навіть про це, навіть не думай, як ти мені тоді ляпнув про це. росіянка.

Рашист переживає, що за поранення йому не прийшли гроші:

Я вчора ходив говорю: "Чого ви бл*ть, відправте рапорт, щоб мені бл*ть за поранення виплати прийшли?!", я кажу: "Бл*ть, завдяки вам ішакам і так нах*й 3 мільйони про*бали нах *й. окупант.

Нагадаємо, раніше ми писали, що окупанти хочуть розмінувати Маріуполь "природним" шляхом: нелюдське ставлення до життя полонених.

Як повідомляв портал "Знай.ua", втекти від санкцій не вдасться — Україна покаже обхідні шпарини, чому санкції не спрацьовують.

Також "Знай.ua" писав, що Олексій Арестович знайшов спосіб, як підтримати українську економіку, але доведеться зняти заборони для чоловіків.