Радник глави офісу президента України Олексій Арестович знову звернувся до західних партнерів. Чим довше вони везуть зброю, чим складніше буде потім звільняти наші території.

Про це він заявив під час свого чергового інтерв'ю. Такі дії позначають, що Захід несе свою частку відповідальності за те, що зараз відбувається на тимчасово окупованих територіях України.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Світовим лідерам пора думати не про те, як би "зберегти обличчя" Путіну, а про те, як би швидше допомогти Україні, і запобігти тим самим ще більший конфлікт.

"За Бучу, за Маріуполь, Херсон. І безліч інших населених пунктів, де кожен день гвалтують і вбивають наших громадян. Перуть кварталами міста, залишаючи під завалами тіла місцевих жителів", - сказав він в ефірі UKRLIFETV.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Після цього Олексій Арестович згадав про вже третій з'їзд міністрів оборони в Рамштайні. Цього разу там збереться рекордна кількість учасників, але, як показують минулі зустрічі, все це практично марно.

"Більше 40-а учасників було на минулих зустрічах. Я хочу запитати: "Де результат, панове міністри? Де системна передача зброї Україні в промислових масштабах? Де результати заяв про підтримку України і розгром Росії на полі бою?" - зазначив радник голови ОП.

поставки західного озброєння до України
поставки західного озброєння до України

Нагадаємо, що поставки зброї в Україну значно затримуються. Спочатку були терміни, що до кінця травня зброю вже буде накопичено, і до середини червня Україна зможе почати звільняти свої території. Зараз же мова йде вже про серпень-вересень. Саме тоді на думку експертів може настати переломний момент.

Нагадаємо, що в окупованому Мелітополі почалися сутички між колаборантами - шкодують, що здали місто

Раніше повідомлялося, що військовий експерт проаналізував стратегію російських окупантів - за яких обставин ракети летять на столицю

Також, понад 90% громадян вірять, що перемога у війні рф проти України буде за нами-опитування