Стало відомо про те, що Служба безпеки України вручила підозру в державній зраді політтехнологу Віктора Медведчука.

Подробицями цієї справи відомство поділилося на сторінках у соціальних мережах, де регулярно публікують найважливіші події.

Вручення підозри стало можливим після того, як була проведена комплексна Судова психологічно-лінгвістична експертиза. Вони проаналізували масив доказів, які зібрала СБУ.

В результаті було з'ясовано, що висловлювання і діяльність політтехнолога були спрямовані на шкоду суверенітету, а також територіальній цілісності України.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"В результаті обшуків співробітники СБУ вилучили речі і документи, що підтверджують його зв'язки з РФ. Серед них-аналітичні матеріали щодо проведення денацифікації та демілітаризації України. В даний час тривають заходи щодо підтвердження можливого використання цих та інших матеріалів при плануванні повномасштабного вторгнення Росії в Україну" - йдеться в повідомленні під постом.

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

Тепер достовірно відомо, що фігурант справи безпосередньо був пов'язаний з співробітникам спецслужб Російської Федерації, які діяли в Україні під дипломатичних прикриттям. Також, він часто брав участь у пропагандистських ефірах на пропагандистських каналах, і очолював групу експертів.

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

Так буде з кожним, хто зважиться зрадити Україну.

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Анджей Дуда налякав Німеччину і Олафа Шольца, Зеленський точно оцінить

Раніше повідомлялося, що військовий експерт проаналізував стратегію російських окупантів - за яких обставин ракети летять на столицю

ТАКОЖ, СБУ спіймала керівників політичної партії на вимаганні, у скільки оцінили місце нардепа