Відомий український екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи зможе бути таке, що місце російського президента Володимира путіна займе його дочка. Прогнозом він поділився в ефірі програми "Ранок з Україною".

Після повномасштабного вторгнення в Україну у світі значно помножилася кількість людей, які найбільше мріють про те, щоб володимир путін пішов з "престолу". Втім, існує ймовірність, що він може передати свій пост у спадок. За офіційними даними у путіна є дві дочки і одна з них цілком могла б змінити батька на "престолі".

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Екстрасенс Макс Гордєєв заявив, що такий хід подій в рф дійсно обговорюється, але швидше за все Кремль не очолить жінка. Він зазначив, що забобони в сусідній країні не дозволять, щоб до влади прийшла жінка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Почнемо з того чи може бути таке. Зараз подивимося... і це у нас-ні. Це карта "підвішений". Питання на даний момент підвішене і його обговорюють, але висновків ще не маємо. І ймовірність того, що буде жінка дуже маленька", - розповів екстрасенс.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, новий-старий претендент на посаду "українця": олігарх Фрідман хоче втекти з "корабля" під назвою Росія, санкції підтискають.

Також наш портал інформував, Литва довго не чекала і відповіла на скандальний законопроєкт у рф щодо свого суверенітету: "Ми готові захищати".

Крім того, наш портал інформував, ситуація на фронті, економіка, голод і смерть Путіна: екстрасенс Макс Гордєєв зробив передбачення для України на червень.