Російські окупанти складають своїх "200-х" просто під відкритим небом, не створюючи жодних умов для зберігання тел.про це стало відомо з чергової телефонної розмови загарбників, яку вдалося перехопити Службі безпеки України.

Російське командування не подбало не те що про якісь почесті, які обіцяють всім, хто йде на війну, але навіть не створили умов для зберігання тіл загиблих солдатів. За словами одного із загарбників "200-х" складають просто під відкритим небом, а ховають їх у закритій труні, щоб не шокувати їх сім'ї.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Вони штабелями лежать. Ні в холодильниках, ніде. Прямо на вулиці лежать як дошки. Там запах ... божевільний", - діляться між собою російські окупанти.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В СБУ зазначили, що перехоплені розмови свідчать від тому, що російські окупанти намагаються приховати масштаби втрат, тому везуть загиблих вночі і невеликими партіями. Решта тіла чекають своєї черги і починають розкладатися.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, новий-старий претендент на посаду "українця": олігарх Фрідман хоче втекти з "корабля" під назвою росія, санкції підтискають.

Також наш портал інформував, російські окупанти продовжують нести втрати поблизу Сєвєродонецька, а жителі Херсона і Маріуполя скаржаться на критичну ситуацію: ось він який, "русский мир".

Крім того, наш портал повідомляв, від бази вагнерівців залишився попіл, ЗСУ підірвали боєприпаси разом з найманцями на Луганщині - уцілів лише один окупант.