У росії група "креативних" громадян вирішила втішити покаліченого на війні окупанта "переможною" піснею. Втім, повністю перебинтований загарбник був явно не в захваті від "концерту" посеред палати. Ролик швидко розлетівся мережею.

Російські окупанти і пропагандисти знамениті своїми гаслами на кшталт "своїх не кидаємо" і так далі, але коли доходить до справи, то відкривається істина всього "русского міра". Загарбники неодноразово кидали своїх на поле бою і продовжують це робити, а тим, кому пощастило вижити доводиться повертатися в Росію покаліченими без надії на нормальне життя.

"Концерт" для покаліченого окупанта. Фото: скрін youtube
"Концерт" для покаліченого окупанта. Фото: скрін youtube

Так, в мережі з'явився ролик, який показує наскільки уряду рф важлива красива картинка і як їм плювати на людей. Покаліченому окупанту, який лежить перебинтований на кушетці, не подаючи ознак життя, вирішили влаштувати концерт прямо посеред палати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Троє "креативних" молодих людей виконали "переможну" пісню. При цьому в палаті присутній оператор з камерою і якийсь чиновник. Не потрібно бути генієм, щоб зрозуміти, що роблять все для чергового пропагандистського сюжету.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олексій Арестович заговорив про те, хто ще винен у геноциді в передмісті Києва: "Більше 40 учасників".

Також наш портал інформував, маски скинуті, Путін вперше зізнався, для чого почав війну з Україною — вже не прикривається "боротьбою з нацизмом".

Крім того, ми писали, російські військові виють через невиплату і відсутність ротації: "Всією ротою рапорт..."