Жителі окупованих Каховки, Херсона та Скадовська показали, що "день росії" вони святкувати не будуть, повний ігнор, лише купка колаборантів, та загарбники зі зброєю.

У мережі показали у що насправді перетворився день рф у окупованих містах України.

Херсонщина. Фото: Telegram
Херсонщина. Фото: Telegram

У Скадовську на "святі" охоронців і артистів було більше ніж глядачів, а у Каховці місцеві активісти зняли з флагштока найбільший російський триколор.

Херсонщина. Фото: Telegram
Херсонщина. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Херсоні росіяни завезли три автобуси з акторами для картинки росЗМІ, водночас жителі включали гімн України. Патріоти розмістили портативні колонки, які грають Гімн.

А також там розвішували жовто-сині стрічки і "відкрили полювання" на колаборанта Володимира Сальдо, у якого був день народження.

Херсон. Фото: Telegram
Херсон. Фото: Telegram

Зраднику виповнюється 66 років. Сьогодні партизани Херсонщини привітали колаборанта особливою листівкою. На стовпах міста прикріплено аркуші, на яких обіцяють 1 мільйон гривень. Кошти вручать не Сальдо особисто, а за його "голову".

Херсон. Фото: Telegram
Херсон. Фото: Telegram

Після Херсона і маленької масовки, у Голій Пристані, мабуть, вирішили взагалі все скасувати. Сцена яку спорудили за день стоїть та "сумує".

Гола Пристань. Фото: Telegram
Гола Пристань. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше ми писали, що МЗС Чехії жорстко відповіли Макрону на пропозиції зберігати обличчя путіну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Заході пропонують дати Україні ядерну зброю: маємо себе захистити.

Також "Знай.ua" писав, що бійці ЗСУ успішно вибивають окупантів з Херсонщини: пішли в контрнаступ в декількох напрямках.