У Мелітополі у неділю стався вибух. Подія сталася біля будівлі МВС, також відомо, про потерпілих. Вже традиційно окупанти звинуватили Україну, але в Україні не підтверджують дану інформацію.

За їх інформацією, вибух стався серед білого дня, вибухівка, потужністю 700-800 грам в тротиловому еквіваленті була поміщена в сміттєвий бак біля будівлі. Російські окупанти стверджують, наслідком вибуху стали поранення чотирьох мирних жителів. Проте усі "співробітники поліції та військовослужбовці" залишилися живими.

Вибух у Мелітополі. Фото: Telegram
Вибух у Мелітополі. Фото: Telegram

Мелітополь тимчасово окупований російською владою. Мер Мелітополя Іван Федоров, коментуючи вибух, заявив, що це росіяни "один одного підривають".

Федоров, відповідаючи на запитання у своєму Facebook заявив:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Іван Федоров. Фото: скриншот Facebook
Іван Федоров. Фото: скриншот Facebook

Якщо це запитання щодо вибуху, який відбувся 20 хвилин тому в місті Мелітополі, то мені нічого не відомо, це треба питати у рашистів, які один одного підривають і, звичайно, будуть звинувачувати в цьому ЗСУ. Але ми чітко розуміємо, що це їх тактика, їх методика, Іван Федоров.

Нагадаємо, раніше ми писали, що окупанти вирішили підірватися на гранаті, щоб втекти з війни в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", всі тіла загиблих на "Азовсталі" повертаються додому, заявив екскомандир "Азову" Максим Жорін.

Також "Знай.ua" писав, що Президент України Володимир Зеленський заявив, що прийшов час поставити "на місце" керівництво Росії, яке почало повномасштабну війну в серці Європи.