Папа Римський Франциск визнав, що Україні потрібна зброя, щоб захищатися від росії, яка веде загарбницьку війну, повідомив правозахисник Мирослав Маринович, після зустрічі з Понтифіком.

Маринович на зустрічі з Папою зазначив, що Україна була першою країною, яка зреклася атомної зброї, й росія гарантувала їй безпеку та територіальну цілісність. А насправді пішла проти нас війною.

Понтифік. Фото: скриншот Facebook
Понтифік. Фото: скриншот Facebook

Папа підтвердив, що народ, як і окрема людина, має право на самозахист, інакше може уподібнитися самогубцеві Маринович

Правозахисник також зазначив, що вислухавши представників України на зустрічі, Папа перелічив усі свої кроки, які він зробив, виходячи зі свого однозначного прагнення підтримати українців, що стали жертвою цієї жорстокої і несправедливої війни.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Папа Римський 8 червня прийняв українську делегацію у Ватикані та висловив повну підтримку членству України в ЄС.

Понтифік. Фото: скриншот risu.ua
Понтифік. Фото: скриншот risu.ua

Послухавши представників з України, Понтифік нагадав, що він робив певні кроки, виходячи зі свого однозначного прагнення підтримати українців, що стали жертвою цієї жорстокої і несправедливої війни.

Він зазначив, що у перший день телефонував Зеленському, а також хотів поїхати до москви. Неодноразово закликав до припинення кровопролитної війни.

Нагадаємо, раніше ми писали, що МЗС Чехії жорстко відповіли Макрону на пропозиції зберігати обличчя путіну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україні можуть надати німецькі БМП в терміновому порядку: якщо Шольц знову не стане на захист росіян

Також "Знай.ua" писав, що на окупованій Херсонщині українських чоловіків можуть кинути проти військових ЗСУ.