Радник глави офісу президента України Міхал Пододяк розповів, скільки потрібно Україні західного озброєння для "паритету" з Росією. Без цього не впораємося з окупантами.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік висловлюється про війну в Україні, і коментує дії як окупантів, так і світових лідерів.

Зараз же, через практично чотири місяці повномасштабної війни, він вирішив прямо заявити про те, чого саме і скільки зараз потрібно Україні, щоб перемогти російських окупантів. Захід все це може надати в найкоротші терміни, однак, чомусь продовжує тягнути.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Буду прямолінійним. Щоб закінчити війну і викинути Росію з України, Нам потрібен паритет важкої зброї: 1000 гаубиць калібру 155 мм; 300 РСЗВ; 500 танків; 2000 одиниць бронетехніки; 1000 дронів. 15.06 у Брюсселі буде зустріч Контактної групи міністрів оборони. Очікуємо рішення " - пише Михайло Подоляк.

Михайло Подоляк, фото: скріншот
Михайло Подоляк, фото: скріншот

Справа в тому, що в середу, 15 червня в Брюсселі має відбутися зустріч Контактної групи з питань оборони України, де зберуться міністри з десятків країн світу. До цього вже було проведено дві зустрічі, однак, як бачимо, особливого результату це не дало, і Україна продовжує боротися із загарбниками з тим, що є на озброєнні.

Михайло Подоляк. Фото: Facebook
Михайло Подоляк. Фото: Facebook

Україна також отримала запрошення взяти участь у засіданні Північноатлантичної ради на рівні міністрів оборони, яке відбудеться 15-16 червня в Брюсселі. Чи вдасться їм вирішити проблему-дізнаємося вже за кілька днів.

Нагадаємо, що жінка, яка в соцмережах агресивно просувала "русский мир", стала агенткою кремля: "перемога" тепер їй буде снитися у в'язниці мінімум 15 років

Раніше повідомлялося, що екс-прем'єр-міністр Італії і друг Путіна розповів про свої спроби зупинити війну

Також, 15-річний українець врятував Київ від окупації, навів артилерію ЗСУ на колону російських загарбників