Російський уряд в черговий раз пробив дно, і довів, що життя людей для них нічого не коштує. Що про це відомо.

У мережі з'явився ролик, який зняла вдова загиблого в Україні окупанта. Жінку уряд привітав з Днем Росії, але у своєрідний спосіб.

Кілька місяців тому російський загарбник помер в Україні. Він воював проти ЗСУ, за що його миттєво наздогнала карма. За це його дружині подарували на день Росії пакет продуктів - гречка, цукор, а також вівсянка.

"Це щоб ви розуміли, чоловіка немає вже два місяці. І вони привітали зі святом. Масло, борошна трошки, гречка, цукор і вівсяночка", – обурюється жінка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

У пакеті також можна помітити вітальну листівку, але, як не дивно, жінку і це не обрадувало. З цих продуктів вона зможе спекти пиріжки, як вона сама зазначила, після чого "подякувала" в саркастичній формі владу за "щедрі подарунки".

Саме стільки коштує життя людини, яка загинула за амбіції кремлівського блазня. Він сам засів у бункері, а молодих хлопців відправляє на вірну смерть.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

За даними Генштабу ЗСУ, загальні бойові втрати противника з 24.02 по 14.06 орієнтовно становлять:

особового складу-близько 32 500 (+200) осіб ліквідовано,

танків-1434 (+2),

бойових броньованих машин-3503 (+11),

артилерійських систем-721 (+3),

РСЗВ-229 (+3).

Нагадаємо, що прем'єр Польщі Матеуш Моравецький: 40 млн поляків готові боротися зі зброєю проти імперіалізму рф

Раніше повідомлялося, що жорстоко катували і стратили-нова знахідка злочинів рф в Бучанському районі, від якої холоне кров

Також, Путін стане овочем вже в серпні: нумеролог Владислав Грицай позначив дату початку кінця Росії.