Російські окупанти масово почали відмовлятися вступати в опір з українськими захисниками. Тільки один з десяти добровільно готовий на це.

Нове перехоплення розмови опубліковано на сторінках Служби безпеки України в соціальних мережах. Там регулярно можна послухати думки загарбників стосовно війни Росії проти України.

"У нас, бл**ь, дох*я хто відмовився. У бій пішли з усього батальйону тридцять чоловік... Кого поранило, хто 200-й, хто 300-й, хто відмовився... Всього тридцять чоловік з усього батальйону. Тридцять! Уявляєш?" - розповів росіянин.

Зазвичай батальйон може налічувати від 300 до 900 військовослужбовців, і залежить це від типу військ. Подібна тенденція грає тільки на руку українським захисникам. Доведеться справлятися з меншою кількістю росіян на українських землях.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Це пояснює, чому російські окупанти все менше йдуть в пряму атаку, а просто здалеку зачищають українські населені пункти артилерією, вбиваючи цивільних", — кажуть у спецслужбі.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Це ще раз доводить, що не всі люди готові вмирати за амбіції кремлівського диктатора, і залишилася частина функціонуючого мозку.

До слова, у Службі безпеки України ще раз нагадали загарбникам про "гарячу" телефонну лінію 2402. Вони можуть зателефонувати туди, і добровільно здатися в полон. До них тут не тільки будуть ставитися без насильства, але і в такий спосіб вони врятують своє життя. Вона працює цілодобово для українських і російських номерів.

Нагадаємо, що прем'єр Польщі Матеуш Моравецький: 40 млн поляків готові боротися зі зброєю проти імперіалізму рф

Раніше повідомлялося, що Володимир Путін стане овочем вже в серпні: нумеролог Владислав Грицай позначив дату початку кінця Росії

Також, російські окупанти поскаржилися на українських снайперів, залишили загарбників без причинного місця