Колишній військового США, автор книг та режисер фільмів, Вес О'Доннел вважає, розв'язана путіним війна не лише призведе до економічної та політичної руйнації росії, але й погіршить демографічний стан країни.

На думку експерта, путін одержимий немовлятами, він постійно вимагає від російських жінок народжувати більше дітей. Переклад аналітики зробила Тетяна Саніна, а оприлюднив його на телеграм-каналі журналіст Ростислав Семків.

Російський окупант. Фото: Telegram
Російський окупант. Фото: Telegram

У публікації йдеться, що традиційна пропаганда на рф заохочує росіян мати більше дітей. Вес О'Доннел спирається на слова французького демографа Лорана Шалара, що путін регулярно спонукає росіянок "народжувати більше дітей".

У 2018 році путін навіть почав виплачувати батькам первістка допомогу в розмірі близько 180 доларів на місяць протягом 18 місяців — як стимул.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шалар зазначає, що у голові путіна могутність країни пов’язана з чисельністю її населення. Чим більше населення, тим могутніша держава.

І все ж росія переживає демографічну кризу, що триває не одне десятиліття, яку до всього іншого посилили Covid-19 і катастрофічне вторгнення путіна в Україну. Вес О'Доннел

Російський демограф Олексій Ракша, з москви, теж прогнозує різке зниження народжуваності. Останні статистичні дані росстату підтверджують 5-% падіння народжуваності в першому кварталі 2022 року у порівнянні з минулим роком.

Демографічна криза у рф. Фото: скриншот Telegram
Демографічна криза у рф. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти готові забрати життя у своїх побратимів, якщо ті відмовляться воювати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", один з десяти російських окупантів готовий продовжувати воювати в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що залишилось чекати не довго - стало відомо, хто хоче залізти у крісло путіна.