Володимир Зеленський заявив на прес-конфернеції для данських ЗМІ, що зброя Україні потрібна для того, щоб звільнити нашу державу.

Зеленський відповів на запитання, чи буде Україна обстрілювати територію рф, якщо Захід дасть на те згоду.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Ні. Нам не цікаві обстріли цивільних людей. Ми не терористи, щоб обстрілювати цивільні квартали. Ми нормальні здорові люди. Ця зброя нам потрібна, щоб звільнити нашу державу Володимир Зеленський

Також Зеленський підкреслив, що в Україні є місця, де зосереджені українські захисники на відстані понад 100 км від російських окупантів. Україні потрібна відповідна зброя, котра б діставала до загарбників на таку дистанцію.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Ми працюємо на окупованій нашій землі, а не на території російської держави уточнив Зеленський

Україна одержала від Заходу лише 10% зброї за своїми заявками. Про це заявила заступник глави Міноборони Ганна Маляр.

Нагадаємо, раніше ми писали, що українські військові просунулися вглиб Херсонського напрямку — до міста недалеко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", глава Єврейської конфедерації подякував Зеленському за боротьбу з росією, і порівняв його з Черчиллем.

Також "Знай.ua" писав, що Лукашенко вирішив нагадати звідки на білорусь готовився напад: масштабні навчання на кордоні з Україною.