Ще на початку лютого російська армія вважалася однією з кращих у світі. Перевершував її тільки Китай, який в рейтингу на першому місці. Зараз же, через 4 місяці війни проти України, експерти обговорюють те, чому вони зазнають невдачі. Такого ніхто не очікував від них.

Йдеться про видання Foreign Affairs, які регулярно аналізують війну в Україні, і цього разу вони зробили свої висновки стосовно того, чому "друга армія в світі" несе таку колосальну поразку.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Наступ окупантів на південні області України пішов не за планом, а все завдяки завідомо провальному плану. Крім того, коли вони зрозуміли, що це не спрацює, і в такий спосіб вони продовжать програвати, вони продовжили користуватися цим планом. З логікою у них все вкрай погано.

"Сучасна філософія командування все більше прагне заохочувати підлеглих проявляти ініціативу у вирішенні обставин, що склалися; командири довіряють прийняття життєво важливих рішень тим, хто безпосередньо бере участь у бойових діях, але готові втрутитися, якщо події підуть шкереберть. Саме такий підхід прийняли українські сили " - йдеться в повідомленні видання.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

А ось українські війська провели вагомі енергійні реформи за допомогою заходу. Оборона була ретельно спланована до дрібниць. А що найголовніше, у Збройних сил України була мотивація, як можна швидше прогнати загарбників з рідних земель, повернутися до сім'ї, і подарувати майбутнім поколінням вільне життя.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Їх російські "колеги", якщо це можна так назвати, йшли на війну заради грошей, а багатьох і зовсім обдурили, назвавши те, що відбувається просто навчаннями.

"Росія загрузла в безвиграшній війні. Чим марніше бій, тим нижче бойовий дух і слабкіше дисципліна борються" - підсумували у виданні.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що російські окупанти вирішили заробити на війні, але жадібність їх погубила миттєво

Раніше повідомлялося, що українські військові просунулися вглиб Херсонського напрямку - до міста Залишилося 18 кілометрів

Також, Мінна безпека від пса Патрона: чим небезпечні касетні боєприпаси, і де вони зустрічаються