Пропагандисти знову поміняли риторику стосовно війни Росії проти України. Якщо раніше ні в що не ставили ЗСУ, зараз почали боятися, і чи не звинувачувати у величі.

Сталося це під час чергового політичного ток-шоу на федеральному каналі. Вони чи не щовечора збираються в студії для того, щоб обговорити ситуацію в абсолютно чужій для них країні.

На цей раз, українці для пропагандистів не вигаданий народ, а реальність, про що вони звичайно ж вкрай шкодують.

"Тільки військовим шляхом, якщо ми будемо намагатися вирішити українське питання, ми його не вирішимо. Це дуже важко. Треба визнати, що український народ-це реальність. І не говорити, що він там австро-угорцями придуманий, почитайте класику. У Чехова, у Гоголя, почитайте. Так, це близький нам народ, але народ, який склався в якусь свою ідентичність. Подобається нам, не подобається…" - йдеться в повідомленні пропагандиста.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Вони почали усвідомлювати, що перемоги їм не бачити, тому вже зараз почали виправдовуватися за вчинені дії, і розповідати про велич українського народу.

Раніше експерти це вже передбачали, і відзначали, що коли Росія програє, вони це Своєму народові за допомогою пропагандистського телебачення піднесуть як виграш. Так і відбувається, як ми бачимо сьогодні.

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

Потрібно, щоб вони ще відвели свої війська з наших територій, і тоді нехай живуть, як хочуть. Однак, за злочини всі дадуть відповідь перед судами, які вже почалися.

Нагадаємо, що російські окупанти готові забрати життя у своїх побратимів, якщо ті відмовляться воювати

Раніше повідомлялося, що окупанти знову обстріляли військову частину в Брянській області, але звинуватили у всьому ЗСУ: жителі залишилися без світла і води

Також, союзники України почали мислити по-різному, як закінчиться війна - США і Великобританія продовжують вірити в програш Росії