Війна триває, і українські захисники відважно дають відсіч ворогу. Попри біль і втрати, українці гуртуються і не падають духом, тільки лють живе у серці кожного. Натомість підлі окупанти вдаються до будь-яких дій, щоб завдати якомога більшої шкоди.

Путін каже, нібито почав цю війну, щоб "денацифікувати" і "демілітаризувати" Україну, нібито "захистити російськомовних людей на Донбасі". У Twitter захисник під ніком Falcon показав небезпечні міни, які вдалося зібрати по полю на Донеччині.

Міна "пелюстка". Фото: скриншот Twitter
Міна "пелюстка". Фото: скриншот Twitter

Falcon зібрав такий "урожай" мін "Пелюстка" з фермерського поля, ці міни рф використовує у війні проти України.

Росія так переживає за людей Донбасу, що закидує їх поля касетними мінами. Якісь дивні методи звільнення від нацизму. Все це ми зібрали сьогодні з фермерського поля Falcon

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Міна "пелюстка". Фото: скриншот Twitter
Міна "пелюстка". Фото: скриншот Twitter

Насправді саме російська армія вбила вже десятки тисяч мирних людей у Маріуполі та інших містах Сходу України. І на десятки років засмітила землю на Донбасі мінами, від яких щодня мирні громадяни, включаючи маленьких дітей гинуть або отримують каліцтва.

Для довідки, фугасна протипіходна міна натискної дії, що має механізм самоліквідації. Невеликого розміру 11*6*2 см. Має пластмасовий корпус та може бути зеленого чи коричневого кольору. Спрацьовує під натиском від 5 кг в момент наступання на датчик міни. Заборонена Оттавською та Женевською конвенцією.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти можуть знову почати наступ на Слов'янськ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", путін має намір окупувати не лише Україну, але й інші країни колишнього Радянського союзу.

Також "Знай.ua" писав, що путін вирішив зайнятися "благодійністю" за допомогою краденого в Україні зерна