Радник глави офісу президента України Олексій Арестович висловився з приводу мирних переговорів. Навіщо росіяни знову підняли цю тему на офіційному рівні.

Про це стало відомо завдяки новій розмові з журналістом Марком Фейгіним, яка опублікована на YouTube-канал.

Деякий час назад, секретар Радбез рф Микола Патрушев розповів, що вони зацікавлені в припиненні вогню і переговорах, але нібито офіційний Київ виступає проти цього.

Микола Патрушев, фото: росЗМІ
Микола Патрушев, фото: росЗМІ

Олексій Арестович розповів, навіщо саме в Кремлі знову почали ці розмови.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Це демонструє реверанс, і хочуть відповідні новини в лінійці новин, у відповідь на новини, які заповнили сьогодні весь світ, і це про передачу нам зброї. Інформаційне повідомлення виглядало так, що захід дає зброю Україні, а Росія налаштована на мир" - говорить Олексій Арестович.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

Вони хочуть вийти сухими з води, і тим самим влаштували чергову провокацію і пропаганду для свого народу. В очах росіян тепер все виглядає так, що це Україна хоче воювати, а Росія просто повз проходила. Адекватні люди давно визначили, що з себе представляють окупанти, і якими методами вони користуються.

Вони намагалися перебити Новини після зборів міністрів оборони в Брюсселі, на якому вирішувалися питання озброєння для української армії.

Нагадаємо, що в Мінінтеграції розповіли про покарання для українців, які покинули Україну через територію Росії

Раніше повідомлялося, що екс-генерал НАТО закликав вступити у війну в Україні: треба згадати уроки історії

Також, Українець поділився, якими якостями повинен володіти розвідник: разом боронимо майбутнє нашої країни