Маріупольський завод "Азовсталь" став справжнім щитом для всієї України в кровопролитній війні, яку розпочала росія.

Захисники "Азовсталі" ніколи не будуть забуті і ми щодня будемо дякувати їм за те, що змогли прокинутися.

Батьки, сестри, дружини і діти із завмиранням серця чекають, коли їх героїв відпустять з путінського полону і просять весь світ не замовкати ні на секунду про цих лицарів.

Дружина командира батальйону спецпризначення "Азов" Дениса Прокопенка - Катерина прийшла в студію "Сніданок з 1+1" для того, щоб розповісти про свого героїчного чоловіка.

Денис Прокопенко. Скріншот: Національний Корпус / YouTube
Денис Прокопенко. Скріншот: Національний Корпус / YouTube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Ведучий поцікавився у Каті, як вона поводилася з чоловіком в ті дні, коли він був на Азовсталі.

"Я взагалі ніколи не хотіла показувати себе з боку плаксивої дружини, яка десь маніпулює, щось намагається постійно емоцію викликати... Я завжди надихалася його стійкістю, мужністю і сама так жила. Я завжди ніжно з ним спілкувалася, підтримувала всі його ідеї. Навіть якщо він сухо або коротко зі мною спілкувався, то я не тиснула на нього, щоб він видав якусь інформацію або емоцію.. Я розумію, що він командир",- відповідає тендітна, але дуже сильна Катя.

Дружина Дениса Прокопенка переконана, що чоловік не хотів її якось нервувати чи травмувати, тому не розповідав про те, хто був поранений, або як вони харчуються в підземеллях Азовсталі.

Але під кінець чоловік зізнався їй, що ситуація важка.

"Він пив одну склянку технічної води на день, харчувався раз на день... Я навіть не знаю, який склад крові після таких жахів..."

Азовсталь. Фото: Youtube
Азовсталь. Фото: Youtube

Пара познайомилася в 2015 році і тоді хлопець вже був на війні. Катя згадує, що знайомство їх почалося в Інтернеті і стосунки теж тривали в мережі. Вона жила, розвивалася далі постійно в очікуванні довгоочікуваного побачення.

"Я його обрала саме через те, що він військовий, що він доброволець. Він сам вирішив захищати Україну за покликом серця. І через цю позицію я його і обрала. Для мене це важливо, тому що я сама є патріотом",- впевнено говорить Катя Прокопенко.

Нагадаємо, що Андрій Білецький зробив термінову заяву про воїнів "Азова", які перебувають у полоні.

Раніше ми повідомляли, що сестра захисника "Азовсталі" Сергія Волини згадала випадок зі школи, коли все стало зрозуміло.