Як відомо, символом війни в Україні росія обрала за головний символ літеру Z, перекреслення якої вже стає автоматично символікою "Азову". У рашистів з цього приводу дуже підгорає.

У РФ розшукують невідомих, які перетворили клумбу у вигляді символа "z" на символ українського "Азову". Про це повідомляють росЗМІ.

Скриншот повідомлення у росЗМІ.
Скриншот повідомлення у росЗМІ.

У повідомленні йдеться, що біля одного з будинків росіяни влаштували "патріотичну Z-клумбу", але віднедавна вона кардинально змінила свій сенс. Тепер це зовсім не символ так званої "спецоперації", а точніше війни в Україні, а символ воєнного угруповання української армії "Азов".

Скриншот повідомлення у росЗМІ.
Скриншот повідомлення у росЗМІ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Це сталося через те, що частина газону вицвіла, заявляють ображені орки, а також утворилася ще одна смуга і вийшов символ українського батальйону. Ті, хто садили газон запевняють, що хтось навмисне полив газон хімікатами, та домалювали смугу.

Росіяни вважають що клумба є символікою рф. Вони заявили в поліцію та розшукують того, хто вчинив таке "неподобство". Українцям подобається, вони дивуються, з того, хто вирішив зробити символом війни знак, який одною рискою перетворюється на абсолютно з іншим значенням.

Скриншот повідомлення у росЗМІ.
Скриншот повідомлення у росЗМІ.

Нагадаємо, раніше ми писали генерал-майор ЗСУ Марченко вказав основну ціль захисників після отримання далекобійної зброї.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 10-річний Остап зробив дорогий подарунок для зенітників ЗСУ: "Це були всі його заощадження".

Також "Знай.ua" писав, що чому слід поспішати вибити окупантів з української землі — журналіст назвав вагомі причини.