У квартири та будинки херсонців завозять родини російських загарбників. Вони самовільно заселяються у в дома та квартири українців.

Про це під час брифінгу в медіацентрі Україна-Укрінформ повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube
Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube

З боку росії активізувалось завезення родин військовослужбовців російських окупаційних військ до захоплених російським агресором українських населених пунктів, зокрема йдеться про місто Херсон. Новоприбулі так звані "російські переселенці" самовільно заселяють залишені будинки та квартири українських громадян, які виїхали Ганна Маляр

За словами заступниці міністра, станом на 13 червня електронна черга на отримання російського паспорта складається на 2 тижні. Імовірно, зазначені заходи проводяться з метою штучного збільшення частки місцевого населення, яке буде зобов’язане гарантовано підтримувати плани кремля щодо анексії тимчасово окупованих територій у разі проведення так званих референдумів.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Херсон. Фото: Telegram
Херсон. Фото: Telegram

Також Ганна Маляр наголосила, що путін не відмовився від ідеї провести референдуми для створення додаткового округу рф.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на полях Донеччини зібрали щедрий небезпечний путінський врожай: "пелюстки" розсипані по всьому полю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ можуть почати звільняти тимчасово окуповані території до кінця літа.

Також "Знай.ua" писав, що постачання зброї - це крапля в морі, потрібні удари ракет в тил рф - воєнний аналітик Френк Ледвідж.