Зеленський зібрав засідання Ради нацбезпеки й оборони щодо можливої загрози нового вторгнення з боку білорусі.

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів про це в ефірі програми "Говорить великий Львів". Президент доручив перевірити всі чотири області, які межують з білоруссю.

Володимир Зеленський. Фото: Офіс Президента
Володимир Зеленський. Фото: Офіс Президента

На засіданні ставки обговорювалося питання білорусі. Давали оцінку всі наші органи, які до цього причетні, – що там відбувається, у якому стані перебуває сьогодні білоруське військо, скільки там військових рф Олексій Данилов

Нагадаємо, Україна має спільний кордон із білоруссю в п’яти областях – Волинській, Рівненській, Київській, Житомирській та Чернігівській.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Данилов зазначив, що чотири області будуть перевірені щодо готовності, якщо будуть повторні виклики для нашої країни.

Олексій Данилов, фото: скріншот з відео
Олексій Данилов, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, Збройні сили Білорусі вкотре продовжили свої навчання – щонайменше до 25 червня. За даними Міністерства оборони станом на 10 червня, в десяти населених пунктах Білорусі перебувають російські війська. Також білоруські пабліки повідомляли, що до кордону з Україною прибув ешелон з гаубицями.

Нагадаємо, раніше ми писали, що постачання зброї - це крапля в морі, потрібні удари ракет в тил рф - воєнний аналітик Френк Ледвідж.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на полях Донеччини зібрали щедрий небезпечний путінський врожай: "пелюстки" розсипані по всьому полю.

Також "Знай.ua" писав, що генерал-майор ЗСУ Марченко вказав основну ціль захисників після отримання далекобійної зброї