Стало відомо про те, як впливають міжнародні санкції на росіян. Через утруднене становище близько 15 тисяч мільйонерів намагаються покинути територію країни.

Про це йдеться в новому зведенні від британської розвідки, яке регулярно публікується на сторінці Міністерства оборони Великобританії в соціальній мережі Twitter.

За попередньою інформацією, серед російської бізнес-еліти, а також олігархічної спільноти, сильно посилюється скептицизм з приводу війни проти України.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Міграційні заявки дають привід припускати, що 15 000 Російських мільйонерів, ймовірно, вже намагаються покинути країну. Мотиви, швидше за все, включають як особисте неприйняття вторгнення, так і намір уникнути фінансових наслідків санкцій, накладених на Росію. Якщо цей результат продовжиться, він посилить довгострокові збитки, завдані війною економіці Росії", - йдеться в повідомленні.

Більшість росіян, як відзначають в британській розвідці, підтримують війну в Україні, проте інша частина населення пасивно показує те, що вони не згодні з тим, що відбувається. Крім того, деякі високопоставлені російські чиновники, швидше за все, відсунуті на другий план після критики війни.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

За останню добу російські окупанти намагалися посилити свою присутність в районі Попасної, звідки останній місяць хочуть оточити Сєвєродонецький котел з південних областей. Збройні Сили України продовжують тримати оборону, і не дають росіянам домогтися завідомо провальних цілей.

Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram
Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, коли закінчиться війна в Україні? Таролог назвала чіткий місяць

Раніше повідомлялося, що російський окупант розраховував на медалі за вбивство українців, але його розчарували - дно пробито

Також, Зеленський закликав Данилова перевірити готовність до нападу з Білорусі: всі чотири області