Стало відомо про те, що Україна вводить офіційно візовий режим для російських громадян.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський на своїх сторінках у соціальних мережах. Це рішення вже давно віяло в повітрі, і українська влада налаштована рішуче.

У рамках протидії безпрецедентним загрозам національній безпеці, суверенітету, а також територіальній цілісності України, гарант звернувся до Кабінету Міністрів України опрацювати питання перегляду режиму в'їзду російських громадян на територію України.

"І сьогодні Кабмін має прийняти це важливе рішення-постанову про припинення дії Угоди між Урядом України та Урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України та Російської Федерації та застосування деяких міжнародних договорів України з Російською Федерацією" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Почне він діяти починаючи з 1 липня 2022 року.

Тепер, якщо росіянин в Росії, то йде у візовий центр, а якщо за кордоном, то йде в наше посольство або у візовий центр і отримує візу на в'їзд в Україну. Це відповідь на повномасштабну війну, яку Путін розв'язав 24 лютого.

Раніше на офіційному сайті офісу президента навіть з'явилася спеціальна петиція, в якій автор закликав українську владу це зробити, і вона набрала за короткий термін необхідні 25 тисяч підписів.

У Кремлі ще не встигли ніяк на це відреагувати.

Нагадаємо, що європейці висловилися, як і коли повинна закінчитися війна в Україні

Раніше повідомлялося, що в Мінінтеграції розповіли про покарання для українців, які покинули Україну через територію Росії

Також, екс-генерал НАТО закликав вступити у війну в Україні:треба згадати уроки історії