Помічник Державної служби України з надзвичайних ситуацій у питанні розмінування Чернігівської області пес Патрон розчулив несподіваною порадою для людей. Важливі слова опублікували на офіційній сторінці героя в соціальній мережі instagram.

За час повномасштабного російського вторгнення пес Патрон став зіркою не тільки Чернігівської області, де допомагає бійцям ДСНС, а й усієї України. Чотирилапий став важливим символом протистояння українців і навіть побував в офісі президента.

Пес Патрон, фото: Instagram
Пес Патрон, фото: Instagram

Багато українців захоплюються чотирилапим героєм і, звичайно ж, стежать за ним в соцмережах. Патрону, як псу публічному, створили власну сторінку, де він ділиться важливою і корисною інформацією. Так, цього разу він вирішив дати несподівану пораду, але торкнувся він зовсім не мінної безпеки, а людських відносин.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Про кохання. Може, для когось ти і Свиня, але для мене Ти назавжди милий порося. Присвячується улюбленій моєму серцю іграшці (але універсальне: підходить для людських відносин)", - йдеться в публікації.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пес Патрон вирішив перегризти дроти Еммануелю Макрону: "У нього проблеми з нестримним бажанням дзвонити".

Також наш портал інформував, ліквідація путіна в бункері і переворот в Росії: астролог Влад Росс назвав переломну дату у війні.

Крім того, наш портал інформував, ЗСУ вразили ще одну російську ціль у Чорному морі: корабель вже пішов у відомому всім напрямку.