Під виглядом добровольчого батальйону в Києві діяло злочинне угруповання, яке курирували російські спецслужби. Діяльність банди тривала недовго, адже їх успішно знешкодила Служба безпеки України. Про це повідомляє пресслужба СБУ у facebook.

У банду, підконтрольну російським спецслужбам входило п'ять осіб різної національності. СБУ встановила, що угрупуванням керував уродженець Дагестану. Робив це дистанційно - з території Росії. Відзначається, що зловмисники маскувалися і вступили до лав добровольчого батальйону в Києві за допомогою документів підставних осіб.

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

"Для маскування злочинної діяльності учасники банди влаштувалися до лав добровольчого батальйону одного з районів столиці. Використовуючи документи підставних осіб, вони отримали в підрозділі автоматичну зброю, яку згодом приховували за місцями проживання", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

СБУ оперативно викрила угруповання і вилучила цілий арсенал зброї. За даними слідства завданням банди була дестабілізація обстановки в регіоні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, загарбники завозять в Херсон росіян і розселяють у квартири місцевих жителів, які виїхали з міста.

Також наш портал інформував, ЗСУ вразили ще одну російську ціль в Чорному морі: корабель вже пішов у відомому всім напрямку.

Крім того, наш портал повідомляв, російських окупантів знову обдурили, і тепер не світить ніякої ротації - чекають повного виведення військ.