Бійці ЗСУ успішно протестували нове озброєння передане партнерами. Одним махом вдалося знищити понад 15 одиниць ворожої техніки. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в соцмережі facebook.

Українські артилеристи успішно використовують в бою з російськими окупантами САУ CAESAR і вже хваляться першими успіхами. Так, бійцям одним залпом вдалося знищити безліч техніки противника, зокрема командно-штабний автомобіль командира

Бійці ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Бійці ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

"Одним залпом 6 "Цезарів" накрили район, де противник зосередив більше 15 одиниць озброєння і військової техніки. Прямим попаданням була вражена самохідна гаубиця 2С-19 "Мста-С" ворога і командно - штабна машина командира батареї", - поділилися українські артилеристи.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Відзначається, що САУ CAESAR здатна вражати цілі на відстані більше 20 кілометрів від лінії фронту з високою точністю. Бійці ЗСУ дуже швидко освоїли її, як і інші натовські Системи озброєння та їх стандарти.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни продовжують нести втрати поблизу Сєвєродонецька, а жителі Херсона і Маріуполя скаржаться на критичну ситуацію: ось він який, "русский мир".

Також наш портал інформував, від бази вагнерівців залишився попіл, ЗСУ підірвали боєприпаси разом з найманцями на Луганщині - уцілів лише один окупант.

Крім того, наш портал повідомляв, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко все ще розглядає варіант наступу на Україну, чоловікам почали роздавати повістки.