Російські окупанти масово відмовляються йти на передову і навіть готові розстріляти командування, яке їх туди посилає. Про це стало відомо з розмови загарбників, який перехопила СБУ і опублікувала в facebook.

Російський загарбник скаржиться, що воювати вже нікому і навіть ті, хто приїжджає, відмовляється йти на передову і пишу відмови, розривають контракти. За словами окупанта в ротах залишилося по 10-15 осіб, але офіційно цю інформацію приховують.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

"Немає людей. У ротах залишилося по 10-15 чоловік. Безвихідна ситуація. У них в штабі дані висять – укомплектованість нашої бригади 87%. Нас тут навіть 10% не набереться. Навіть якщо ви зараз командирами взводів приїдете, вам нема з ким працювати. Немає ні саперів, ні екіпажів. Немає управлінців", - розповів загарбник.

Окупант зізнався, що моральний стан в російській армії нижче нікуди, а його самого почали відвідувати думки, щоб розстріляти командування, яке змушує йти воювати.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ми вже морально так вбиті... мені вчора так мультануло, я думаю, зараз ці замполіти хоч раз ще прийдуть, я їх тут тварюка розстріляю. Нерви здають. У мене в голові не тримається: чому нас не виведуть? Від БТГР нічого не залишилося. По 10-15 чоловік. Від нашої роти тут на передку 7-8 осіб", - скаржиться окупант.

Раніше Знай писав, Британський військовий аналітик розкритикував світ за втому від війни в Україні.

Також ми повідомляли, Михайло Подоляк підбив підсумки 4-х місячної боротьби з окупантами, новини для росіян незадовільні.

Крім того, наш портал писав, на Луганщині масштабна пожежа на базі боєприпасів рф: у мережі жартують про недопалки та "безрукість" окупантів.