Червень виявився досить важким для українців. І хоча пройшла тільки половина місяця, але всі ми сповна відчули це.

А що ж чекає на українців у липні? Знову доведеться чекати негативних новин або ж щось нас все ж порадує? На це питання спробувала відповісти астрологиня Анна Карпєєва.

Астрологиня Анна Карпєєва, скріншот з відео
Астрологиня Анна Карпєєва, скріншот з відео

Дівчина переконана, що ми будемо перебувати на піку війни. Це все йдуть наслідки тих затемнень, що вже встигли пройти. Анна присікає тих, хто сипле позитивними прогнозами на липень і каже, що ці люди ще нічого не зрозуміли. Війна триватиме.

"Це буде відбуватися точно так само... Планета Юпітер, яка відповідає за нашу історію - України - і за гроші, виходитиме в ретроград... Ця історія, що у нас немає озброєння, буде продовжуватися. Кардинальних подій не буде. Білорусь на нас не нападе... Вони дають майданчик, щоб з їх території стріляли",- досить песимістично налаштована Карпєєва.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Але дівчина заспокоює тим, що якщо зараз йдуть авіаудари, то в липні це буде більше боротьба на землі, ніж в повітрі. Хоча авіаудари повністю не припинятися до лютого 2023 року точно.

Астрологиня Анна Карпєєва, скріншот з відео
Астрологиня Анна Карпєєва, скріншот з відео

З глобального, астрологиня бачить тільки фінансовий крах, але не для України, а для всього світу. Вона переконана, що постраждають всі.

"Там Марс, планета, яка відповідає за різкі зміни, падіння, він переходить в знак Тельця - це фінансовий знак. Ми будемо спостерігати зміни скоріше за все банкові. І Телець відповідає за землю України, він заходить і з'єднується з нехорошими планетами... Поки що ми нічого не відвоюємо, може бути відрізання територій України в кінці липня-початку серпня".

Дівчина каже, що ті території, які Україна втратить, вона поверне, але поверне через 10 років.

"Зараз від'єднання, занепад... Потім знову поділ, потім зміна уряду і тут, і там... Потім раптом ми станемо об'єднавчим союзом і домовимося про повернення... Війна йде зараз і повернення назад буде через років 10, тому що там теж якісь військові дії".

Відзначимо, що всі передбачення різних експертів - це тільки їх бачення ситуації, яке не потрібно приймати, як істину.

Нагадаємо, що українцям сказали, в який день оголосять про смерть путіна - "Жириновський зачекався".

Раніше ми повідомляли, що путін вирішив зайнятися "благодійністю" за допомогою краденого в Україні зерна.