Стало відомо про те, що російські окупанти почали масово затримувати і бити чоловіків в Херсонській області. Перші подробиці.

Про це повідомив заступник директора Центру близькосхідних досліджень Сергій Данилов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Такі сигнали з Херсонської області приходять вже не вперше. Російські окупанти продовжують пробивати дно, і творити нелюдські речі з українцями.

"Зі Станіслава, Томиної Балки та навколишніх сіл Правобережжя Херсонщини передають про масові затримання чоловіків незалежно від віку, людей тримають у ямах, дуже сильно б'ють. Без явних причин, всіх підряд. Також вивозять і грабують майно громад і людей", - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Багато хто відзначає, що це може стати ще однією проблемою, і загине величезна кількість невинних людей, які просто хотіли свободи і спокійного життя.

Сергій Данилов, фото: скріншот
Сергій Данилов, фото: скріншот

Пов'язана така поведінка окупантів з тим, що з кожним днем Збройні Сили України все ближче наближаються до міста Херсон, який через продажних людей був захоплений всього за кілька днів з Кримського півострова. Якщо все піде за планом, то протягом місяця звідти виб'ють загарбників.

Загарбники. Фото: скриншот Youtube
Загарбники. Фото: скриншот Youtube

"За планом" - мова про зброю від західних партнерів, яка чомусь йде вкрай повільно. Інакше, більша частина українських територій давно б повернулася вже під контроль українців.

Нагадаємо, що в ротах по 10-15 осіб: російські окупанти масово відмовляються воювати і готові розстріляти власне командування

Раніше повідомлялося, що бійці ЗСУ похвалилися міццю нового озброєння: таких "феєрверків" російські окупанти ще не бачили

Також, бійці ЗСУ випробували нове озброєння на російських окупантах: одним махом спалили більше десятка техніки