Повномасштабна війна в Україні йде вже практично чотири місяці. Російські окупанти і техніка можуть розташовуватися де завгодно, тому, потрібно бути готовим до всього.

Про танки, які використовують загарбники розповіли на сторінці Військового Телебачення України в соціальній мережі Facebook.

Ця інформація потрібна для того, щоб знати про використовувану росіянами техніку, а також щоб навчитися розпізнавати її за зовнішніми ознаками в разі наступу ворога.

Цього разу мова пішла про сімейство танків Т-72, яку в своїй більшості використовує російська армія.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Ось, наприклад танки Т-72б1 зразка 1984 року. У них немає комплексу керованого озброєння 9к120 "Свер". Це єдина його відмінність від Т-72Б.

Танки рф. Фото: Facebook
Танки рф. Фото: Facebook

У старших модифікаціях танків Т-72 танковий прожектор "Луна" розміщений з правого боку від гармати. У більш сучасних модифікаціях він і зовсім відсутній.

Також, у них є широкі катки зігнутої форми з характерним малюнком у вигляді квітки. Крім цього, вони більше, ніж в танках Т-64 або Т-80.

Він був розроблений в 1973 році, і має ряд модифікацій аж до 2016 року.

Кладовище розбитих танків рф. Фото: Youtube
Кладовище розбитих танків рф. Фото: Youtube

У зразках 1989 році приціл наведення 1к13. Блоки динамічної захисні на передній частині башти. По 4 клиноподібних блоків з кожного боку від гармати.

Сподіваємося, що вам не доведеться це вивчати, однак, як то кажуть, попереджений-значить озброєний.

Танки, фото: скріншот з відео
Танки, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Харків знову під ударом-росіяни відновили атаки, у спробі зробити його прифронтовим містом

Раніше повідомлялося, що українка відпустила чоловіка гасити пожежу і втратила назавжди за Путіна, колега Карпачова дала цінну пораду

Також, СБУ знешкодила небезпечне угруповання, підконтрольне російським спецслужбам: маскувалися під добровольців