Прикордонники в Польщі виявили групу солдат з білорусі, яка робила підкоп під нещодавно встановлений паркан, щоб незаконно проникнути у країну. Прикордонники припускають, що яму вирили, щоб закласти вибухівку та підірвати шлагбаум, який закриває проїзд білорусам до європейської країни.

Про інцидент написали у твітері прикордонної служби Польської Республіки. Шестеро солдатів намагалися підірвати шлагбаум. Інцидент відбувся у районі прикордонного села Дубичі Церковні, - пишуть у службі.

Польсько-білоруський кордон. Фото: скриншот YouTube
Польсько-білоруський кордон. Фото: скриншот YouTube

На ділянці Dubicze Cerkiewne патрульні Польщі помітили 6 білоруських солдатів, які намагалися підірвати шлагбаум. Прикордонна служба ПР

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також повідомляється, що днем раніше 21 особа робила спробу незаконного перетину кордону та потрапляння на територію Польщі.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники повідомили, що завершили спорудження відрізка загородження на кордоні з Білоруссю довжиною 140 кілометрів.

Загородження заввишки 5 метрів простягнеться на 186 кілометрів. Будівельні роботи планують завершити до 30 червня.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Литві знову обрушилися з критикою на Європу через війну в Україні, могли давно перемогти росію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти б'ють і грабують чоловіків на Херсонщині: бояться, що ЗСУ вже підходять до міста.

Також "Знай.ua" писав, що у Британії вирішили посилити армію на випадок російської агресії, кожен повинен взяти приклад.