Стало відомо про те, що російські окупанти продовжують активно торгувати запчастинами, які були вкрадені з бойової техніки.

Про це стало відомо завдяки новiй публікації Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Справа в тому, що підбиті українськими Збройними силами України російські танки БТР і БМП окупанти почали звозити і евакуювати для ремонту на свою територію.

Але, вони в силу своєї дурості не враховують той факт, що під час подорожі бойова техніка ворога вже не підлягає ремонту, або ж відновленню.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Доблесні" російські воїни знімають з техніки Запчастини, акумуляторні батареї і блоки управління озброєнням і намагаються продати їх або обміняти на алкоголь" - йдеться в повідомленні під постом.

Знищена ростехніка. Фото: telegram
Знищена ростехніка. Фото: telegram

Дивлячись на масштаби розкрадань і критичний рівень оснащення підрозділів боєздатною технікою, командувач ворожими військами наказав провести термінові розслідування випадків розкрадання техніки.

Також, вони збираються подвоїти охорону ешелонів, які будуть відправляти знищену техніку в ремонтні підрозділи.

Заворушення в російській армії тривають, і це тільки грає на руку українським захисникам. Чим більше у них проблем - тим менше роботи у ЗСУ, і це не може не радувати.

Знищена російська техніка. Генштаб ЗСУ
Знищена російська техніка. Генштаб ЗСУ

Нагадаємо, що російські танки Т-72: як навчитися розпізнавати ворожу техніку на випадок наступу

Раніше повідомлялося, що російські окупанти використовують проти України та її народу заборонені боєприпаси: навіть не приховують цього

Також, російські окупанти б'ють і грабують чоловіків в Херсонській області: бояться, що ЗСУ вже підходять до міста