ЗСУ просуваються в Херсонській області, дарма що оборона росіян переважає українську.

Повідомляється, що дії наших бійців на Херсонському напрямку зараз є досить успішними, через що окупанти нещадно б'ють по південних регіонах нашої країни. Своєю поведінкою ворог показує, що боїться успішного контрнаступу ЗСУ, - повідомила голова пресцентру ОК Південь Наталя Гуменюк.

Наталя Гуменюк з пресцентру СОО "Південь". Фото: скриншот YouTube
Наталя Гуменюк з пресцентру СОО "Південь". Фото: скриншот YouTube

На Херсонському напрямку на окремих ділянках українські оборонці відкинули ворога за третій рубіж оборони, хоча окупанти укріпилися залізобетонними конструкціями. Хоча це не допомагає окупантам, вони обмежені в маневрах і скуті у просуванні вперед.

Бійці ЗСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ЗСУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дії наших військ на південному напрямку, в бік Херсона, досить успішні. Окупантам дуже важко. Вже витрачено сили на облаштування 2-го і 3-го рубежів оборони, доводиться користуватися запасними, тому що навіть з них ми вже витісняємо ворога. Ми просуваємось... Ми закріпимося на цих рубежах і обов’язково про це повідомимо. А зараз, коли триває військова операція, закликаю всіх зберігати спокій і чекати офіційних повідомлень. Тільки військові знають, де вони, куди просуваються і які успіхи мають Наталя Гуменюк

Контратаки ЗСУ. Фото: скриншот telegram
Контратаки ЗСУ. Фото: скриншот telegram

Нагадаємо, раніше ми писали, що поки Китай співпрацює з росією, Тайвань допоможе Україні матеріально відновлювати міста.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Європі може відбутися розкол думок по Україні вже ближче до осені, чого лідери намагаються домогтися.

Також "Знай.ua" писав, що бійці ЗСУ, бувши в меншості, героїчно відбили навалу окупантів.