Підрозділ ЗСУ, що знаходиться між Миколаєвом та Херсоном під щоденним вогнем готові й надалі захищати рідну землю.

За інформацією Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, згаданий підрозділ складається з колишніх бізнесменів, випускників вишів, фахівців. Вони знаходяться в степу, та дають відсіч ворогу.

Воїни ЗСУ. Фото: Георгій Іванченко
Воїни ЗСУ. Фото: Георгій Іванченко

На питання, що розділяє окупантів та український народ, захисники говорять: "Нас розділяють не траншеї, а цінності".

Стоїмо, бо знаємо, за що саме. Від росіян нас відділяють не траншеї, нас розділяють цінності. воїни ЗСУ

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вони згадують розповідь нещодавно визволених з полону: це ж модель того, яке суспільство вони збудують на завойованих землях, суцільний тоталітаризм.

Щодо українців, які не воюють або виїхали за кордон, осуду не мають. Адже вважають, що кожен має бути на своєму місці, робити те, що виходить краще, аби це сприяло наближенню нашої спільної перемоги.

Воїни ЗСУ. Фото: Георгій Іванченко
Воїни ЗСУ. Фото: Георгій Іванченко

Якщо українці з-за кордону збиратимуть кошти на армію та гуманітарну допомогу, просуватимуть українські інтереси в країнах, де вони знаходяться, це можна тільки вітати.

Нагадаємо, раніше ми писали, що американський військовий експерт закликав Захід бути більш чуйними, живуть у безпеці завдяки українцям.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти почали розбирати на частини залишки бойових танків, заробляють як можуть.

Також "Знай.ua" писав, що важка зброя з Німеччини в Україні готова бити окупантів, новий вид арти з підготовленими командами вже на фронті.