Мешканець Кривого Рогу підробив документи про народження трьох дітей і намагався з ними перетнути кордон.

Про невдалу ганебну втечу повідомляє Чернівецька обласна прокуратура. Так, за даними слідства, щоб перетнути держкордон, 24-річний чоловік роздобув підроблені акти про народження трьох малолітніх дітей, видані у Франції.

Перетин кордону. Фото: скриншот YouTube
Перетин кордону. Фото: скриншот YouTube

18 червня 2022 року, при спробі покинути територію України через МПП "Порубне" у Чернівецькій області, був викритий прикордонниками. Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області. Чернівецька обласна прокуратура

Також у прокуратурі нагадали, що наразі вину криворіжця не доведено.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі перетинати державний кордон чоловіки призовного віку з 18 до 60 років заборонено. Але є виключення. Наприклад, для багатодітних татусів, або тих, хто виховує дитину самотужки. А також терміном на 30 календарних днів можна водіям, що здійснюють перевезення медичних та гуманітарних вантажів для потреб ЗСУ. Працівники підприємств залізничного транспорту, які забезпечують функціонування та безперебійну роботу залізниці та спортсменам та їхнім тренерам.

Нагадаємо, раніше ми писали, що бійці ЗСУ, бувши в меншості, героїчно відбили навалу окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські полонені зізналися у злочинах проти українського народу, довели свою марність.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти хотіли перетворити українців у в'язнів гетто.