Стало відомо про те, що міжнародні санкції і початок війни в Україні поставили на паузу реалізацію амбітних російських інфраструктурних проектів.

Справа в тому, що до війни у окупантів було в реалізації близько 25 великих проектів у сфері транспорту, і загальні вкладення становили від 220 мільйонів до 12 мільярдів доларів США. Однак, тепер їм слід забути про хороше життя, якщо вони взагалі були з нею знайомі.

Російська залізниця. Фото: YouTube
Російська залізниця. Фото: YouTube

Через міжнародні санкції вони всі змушені згорнути фінансування найбільшого проекту з будівництва траси М12 "Москва-Казань".

Будівництво, фото: poglyad.tv
Будівництво, фото: poglyad.tv

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Крім того, вони були змушені зупинити розвиток логістичного комплексу "Усть-Луга", що в Ленінградській області. Це мав бути хаб для торгівлі з країнами Скандинавії та Балтії, але, через агресію світові лідери розірвали практично всі відносини і зв'язки з окупантами.

Мурманськ. Фото: telegram
Мурманськ. Фото: telegram

Тепер вони випали зі світового товарообігу, і інвестори змушені оцінювати доцільність витрачати свої кошти на те, що вже нікому не потрібно.

Ремонт дороги, фото: скріншот з відео
Ремонт дороги, фото: скріншот з відео

Крім усього перерахованого вище, кошти на рахунках були заморожені, а дорожньо-будівельна техніка та комплектуючі використовувалися імпортні. Владі кремля більш цікавіше і важливіше руйнувати Україну і вбивати мирних жителів, ніж піклуватися про комфорт своїх громадян, і розвивати країну.

Нагадаємо, чому російські окупанти безцеремонно обстрілюють Україну з артилерії, вибрали помилкову стратегію

Раніше повідомлялося, що важка зброя З Німеччини в Україні готова бити окупантів: новий вид арти з підготовленими командами вже на фронті

Також, Олаф Шольц після візиту в Україну перестав підбирати слова про Путіна