Війна триває, воїни Збройних сил України звитяжно стримують ворога на всіх напрямках атак та наступу, черговий наступ росіян у напрямку Молодіжного та Катеринівки, що на Донеччині благополучно зупинено.

Про це повідомив Олександр Мотузяник. Речник Міноборони в ході брифінгу також повідомив про те, що найгарячішою точкою на лінії фронту продовжує бути Сіверодонецьк.

ЗСУ. Фото: скриншот Міноборони Facebook
ЗСУ. Фото: скриншот Міноборони Facebook

Ворог веде наступальні дії, намагаючись блокувати сили оборони в районі населених пунктів Борівське і Воронове та блокувати основні логістичні шляхи з Бахмута. Наразі бойові дії на цих напрямках тривають. Із метою викриття вогневих позицій наших підрозділів ворог провів розвідку боєм на напрямку Метьолкіне – Воронове та Метьолкіне – Сиротине. Олександр Мотузяник

Ворог працює над відновленням наступу у напрямку Ізюма та Слов’янська. Загарбники активно ведуть розвідку. Імовірною є загроза враження з території білорусі.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

ЗСУ. Фото: скриншот Міноборони Facebook
ЗСУ. Фото: скриншот Міноборони Facebook

Попри те, що окупанти втрачають техніку та особовий склад, їхні сили все ще переважають українські ЗСУ.

На окремих напрямках на один постріл української артилерії припадає шість і більше пострілів ворога.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти зізнаються, що бояться ЗСУ, і підмоги чекати немає від кого.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські захисники розповіли, за що стоять під щоденним вогнем окупанти розділені з нами не траншеями.

Також "Знай.ua" писав, що партизани попередили російських окупантів у Криму готуватися.