Білорусь розміщує на кордоні з Україною дерев'яні танки. І це не жарт. Таким чином лукашенко проводить заходи для демонстрації своєї присутності.

Про це заявив спікер Міноборони України Олександр Мотузяник. Зроблено це, нібито, з метою маскування і демонстрації присутності російських військ на кордоні.

Речник Міноборони Олександр Мотузяник. Фото: скриншот Youtube
Речник Міноборони Олександр Мотузяник. Фото: скриншот Youtube

З метою проведення заходів оперативного маскування та демонстрації своєї присутності підрозділи збройних сил Білорусі розміщують в прикордонних з Україною районах дерев’яні муляжі танків речник Міноборони

Раніше повідомлялося, що білорусь зосередила на кордоні з Україною до семи батальйонів, що становить близько 3,5-4 тисяч солдатів. У Міноборони України зазначали, що за даними розвідки російські війська розмістили в десяти населених пунктах на території білорусі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дерев'яний танк. Фото: скриншот Youtube
Дерев'яний танк. Фото: скриншот Youtube

Також режим лукашенка почав перекидати військову техніку до кордонів з Україною. Українські експерти розділилися в думці чи здійснюватиме напад булорусь. Одні вважають, що загроза досить реальна, інші — що білорусь на таке не піде. Однак, військові аналітики наголошують, що з боку білорусі імовірність нападу існує.

Нагадаємо, раніше ми писали, що чоловік "зробив" собі трьох дітей, щоб втекти від війни: чекали на татуся у Франції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на думку Михайла Подоляка росія обстрілює Харків через ненависть, заздрість та помсту.

Також "Знай.ua" писав, що порівняння продуктових наборів для Маріуполя від окупантів та українських волонтерів.