Стало відомо про те, що російські окупанти почали користуватися новим методом знущання над українцями. Викрадають родичів військових, не шкодують навіть дітей.

Про це стало відомо завдяки новим даним, які опубліковані на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

На жаль, з кожним днем російські загарбники все частіше викрадають родичів українських військових на окупованих територіях. Це тепер носить системний характер.

Відбувається це наступним чином: до них в руки потрапляють бази даних українців, і допомагають їм у цьому або колаборанти, або ж захоплення адміністративних будівель.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Велика частина випадків фіксується саме в Запорізькій, Херсонській, а також Миколаївській областях. Беруть в полон вони як дорослих людей, так і маленьких діточок. У такий спосіб вони планують шантажувати українських захисників, щоб спонукати їх здатися, або перейти на бік зла.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

"Надалі росіяни можуть зв'язуватися з військовослужбовцями і вимагати прибути на окуповані території в обмін на безпеку рідних. Кожен з цих випадків є свідченням найжахливіших військових злочинів, скоєних окупантами на нашій землі. Всі вони будуть належним чином розслідувані. Винні в їх скоєнні понесуть справедливе покарання " - йдеться в повідомленні від ГУР МО.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Всі ці випадки не залишаться без уваги держави, і Україна буде боротися за кожного свого громадянина.

Нагадаємо, що Путін ховав від народу ще одну свою дачу: кожен сантиметр просочений розкішшю

Раніше повідомлялося, що в Херсоні ліквідували чергового колаборанта – загинув на місці

Також, українські льотчики мають шанс перейти на американські винищувачі F - 15 і F-16, росіянам вже не сховатися