Стало відомо про те, що Служба безпеки України знову розвінчала фейк росіян стосовно сержанта Краснова. Пропагандисти намагалися зробити з нього героя.

Чергове розслідування було опубліковано на офіційних акаунтах відомства в соціальних мережах, де регулярно публікують важливу інформацію про російське вторгнення.

Не так давно в мережі з'явилася інформація про російського сержанта на ім'я Денис Краснов, який нібито ліквідував понад 20 українських захисників, і тим самим врятував своїх товаришів з підбитої бойової машини піхоти.

Як виявилося, це черговий фейк, який почали по мережі поширювати пропагандисти. Спецслужби дізналися, що він не знищувало ніколи, і не рятував. Єдине, що можна назвати "героїчним" - що йому вдалося вижити після атаки ЗСУ.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Та не було такого взагалі! Такого взагалі не було! Просто коли підбили машину, я витягував трупи, і все",- зізнався один з окупантів.

Судячи з їх логіки, вони настільки бояться вступати в бій зі Збройними силами України, що просто вижити після цього - для них вже величезне досягнення. Саме тому історія сержанта Дениса Краснова опинилася у пропагандистських журналістів.

Денис Краснов, фото: скріншот з відео
Денис Краснов, фото: скріншот з відео

"Але поки росіяни придумують хоча б фейкові військові досягнення, наші справжні герої щодня пакують з них"Вантаж 200". Наближаємо разом нашу перемогу! Слава Україні!"- йдеться в повідомленні під постом Служби безпеки України.

Нагадаємо, що глава Луганської ОВВА Сергій Гайдай не стримав сліз, згадуючи роки з мамою

Раніше повідомлялося, що Джо Байден допоможе закрити небо над Україною, хоч і з запізненням: що відомо про нові системи ППО NASAMS

Також, Україна обзавелася німецькими "квіточками" для танків російських окупантів - чим зустрічатимуть ворога ЗСУ