Голова Миколаївської обласної міської адміністрації Віталій Кім дав одне з перших своїх відверте інтерв'ю. Ніхто не очікував, що він погодиться на це.

Опублікували його в новому сюжеті програми "Зірковий шлях", ведучими якої є Даша Астаф'єва та Даніель Салем.

Віталія Кіма знають як людину, яка вміє заспокоїти всю країну. І це незважаючи на те, що його рідне місто обстрілюють щодня протягом чотирьох місяців.

Віталій Кім. Фото: Facebook
Віталій Кім. Фото: Facebook

У політику він вирішив піти три роки тому, коли повірив у Володимира Зеленського. Він вважав, і вважає по сьогоднішній день, що цей лідер здатний змінити нашу країну на краще, і це відбувається зараз.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Даніель Салем відразу ж поставив Віталію Кіму не зовсім зручне питання, Скільки разів за час повномасштабного вторгнення хотілося все кинути від втоми.

Віталій Кім, фото: соціальні мережі
Віталій Кім, фото: соціальні мережі

"Один раз було, але жодного разу не було, щоб назовсім. Один раз була злість дика на днів 50-60, був якийсь пік втоми певної. Але, не було такого рішення, що» набридло«, було що»задовбали". Це більше злість на обставини, але це не було рішення щоб відступити. Я бачу мету, але не бачу перешкод" - розповідає відверто глава Миколаївської ОГА.

Робота у нього напружена, тому потрібно знаходити час для того, щоб набратися сил і енергії. Раніше йому в цьому допомагала полювання, риболовля, і мотоцикл. За час повномасштабного вторгнення вдавалося навіть кілька разів виїхати і покататися.

Віталій Кім, фото: скріншот з відео
Віталій Кім, фото: скріншот з відео

Не обійшли стороною і питання стосовно дітей, І відповів чоловік досить забавно:"вони справжні діти свого батька - їм пофігу".

Після війни поки що не будує плани, адже життя стало непередбачуваним. Зараз головною метою є перемога, а потім вже життя покаже.

Нагадаємо, що нумеролог Владислав Грицай розповів про ракетні удари по Києву в серпні 2022 року

Раніше повідомлялося, що американець прилетів за тисячі кілометрів, щоб побороти росіян на полі бою - вірить, що з ЗСУ братимуть приклад по всьому світу

Також, Ігор Терехов розповів, чому росіяни почали обстрілювати Харків за новою методикою - вибухи практично не припиняються