Стало відомо про те, що Захід знову опинився в ситуації 1937 року, і виною всьому імперіалізм російського диктатора Путіна, який уявив із себе господаря світу.

Про це повідомили Sky News, посилаючись на слова глави Генштабу Великобританії Патріка Сандерса під час конференції в Лондоні.

На його думку сьогодні Захід переживає "свій 1937 рік", так як знаходиться на порозі можливої світової війни. Цього не слід допускати, і допоможе в цьому зміцнення армії.

Патрік Сандерс, фото: скріншот з відео
Патрік Сандерс, фото: скріншот з відео

"Потрібно допомогти запобігти поширенню війни в Європі і бути готовими битися і перемагати разом з союзниками і партнерами по НАТО. Це наш момент 1937 року... ми не перебуваємо в стані війни, але повинні діяти швидко, щоб не опинитися втягнутими в неї через нездатність стримати територіальну експансію... я зроблю все, що в моїх силах, щоб британська армія зіграла свою роль у запобіганні війни"- каже Патрік Сандерс.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Міноборони, військові - фото Міністерство оборони України
Міноборони, військові - фото Міністерство оборони України

Зараз окрему увагу потрібно приділяти модернізації армії, і особлива увага повинна приділятися боям в міських умовах, відновленню запасів, а також іншим аспектам.

Також, є ймовірність того, що прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон найближчим часом оголосить про збільшення витрат на оборону, і пов'язано це зі зростаючими проблемами безпеки.

Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео
Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео

Цього року Росія як ніколи принесла величезну кількість проблем не тільки Україні, але і всьому світу. У будь-який момент їх витівки можуть обернутися вкрай погано для всіх, тому завжди потрібно бути готовими до будь-якого результату.

Нагадаємо, що НАТО визнає Росію країною , яка несе найбільшу загрозу-Столтенберг кількість боєготових підрозділів

Раніше повідомлялося, що зима в Україні за прогнозами таролога: чи готуватися до голоду, і чи будуть ще перемоги

Також, Борис Джонсон і Джастін Трюдо знову принизили Росію підтримкою України: Володимира Зеленського...