Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів про телефонну розмову з американським генералом Марком Міллі та британським адміралом Тоні Радакіном.

Про деталі він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є.

Почали вони з головної теми попереднього дня-посилені ракетні атаки росіян по цивільних об'єктах України. Тільки за 4 дні окупанти запустили близько 130 ракет, і на жаль, це призвело до величезної кількості жертв. Зокрема, вибив з колії обстріл торгового центру в місті Кременчук.

"На нашій землі триває запекла боротьба, масштаби якої світ не бачив з часів Другої світової. Ми не маємо права перевести цю війну на наших дітей. Ворога слід знищити тут і зараз, інакше він не зупиниться. І ми можемо це зробити. Наші люди готові ціною власних життів захистити свою державу і своїх дітей, але нам потрібно більше зброї і боєприпасів" - пише Валерій Залужний про результати розмови.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Валерій Залужний, фото: скріншот з відео
Валерій Залужний, фото: скріншот з відео

Він вкрай сподівається, що разом з партнерами Україна зуміє подолати противника, який носить назву Росія. Також, ні в якому разі не можна допустити того, щоб цей конфлікт поширився і на інші країни, як про це мріє на сьогоднішній день Путін.

Україна стала справжнім щитом для всієї Європи, і утримує окупантів від подальшої ескалації.

Валерій Залужний, фото: Facebook
Валерій Залужний, фото: Facebook

Нагадаємо, що полонений окупант, після злочинів у Маріуполі, звернувся до білорусів, усвідомивши за кого їх тримають

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі виявили черговий слід російських злочинів - понад 100 тіл лежало в житловому будинку після бомбардувань

ТАКОЖ, СБУ викрила черговий фейк від росіян про "героїчний" вчинок окупанта