Легіон "Свобода России" формується в Україні з росіян, які виявили бажання стати на захист України.

Бійці батальйону звільняють українські міста і села один за одним від путінських окупантів. Про це повідомляють у пресслужбі "Легион "Свобода России".

Бійці легіону "Свобода России". Фото: скриншот Youtube
Бійці легіону "Свобода России". Фото: скриншот Youtube

Ми скоро будемо вдома. Мама, тато, зустрічайте нас. Брати та сестри, валіть цей проклятий режим. Ми практично вже вийшли на кордони з Росією. Чекайте, путін, ми йдемо за твоєю головою. легіонери

Під час запису повідомлення біля бійців легіону пролунали вистріли. Їх обстріляли мінометні гармати. Командир говорить, що рашисти відступають, і бояться прямого контакту. Працюють активно артилерією.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Бійці легіону "Свобода России". Фото: скриншот Youtube
Бійці легіону "Свобода России". Фото: скриншот Youtube

Вперед хлопці. На повороті фланги займіть. Вперед, підійдемо ближче розіб'ємо мінометника. Ми практично на кордоні. Скоро будемо вдома.

Російським бійцям підрозділу "Легион "Свобода России" нещодавно почали видавати українську військовому форму. Їхні ряди постійно поповнюються легіонерами, які виступають проти путінського режиму.

Нагадаємо, ми писали, що Віталій Кім проговорився про те, чи хотілося все кинути через злість на окупантів.

Як повідомляв "Знай.ua" Стівен Кінг жахнувся теракту росіян у Кременчуці і отримав пояснення Міноборони України.

Також "Знай.ua" інформував, що СБУ впіймала коригувальника вогню по Яворівському полігону: виявився колишнім співробітником КДБ.