Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон знову зробив заяву про ситуацію в Україні, і засудив в черговий раз диктатора Путіна.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв'ю для порталу ZDF.

На думку Бориса Джонсона, російський диктатор Путін ніколи б не почав війну, якби він народився жінкою, тоді йому було б не так важливо зберігати імідж, який він так намагається побудувати навколо себе.

Зеленський та Джонсон. Фото: YouTube
Зеленський та Джонсон. Фото: YouTube

"Якби Путін був жінкою, я просто не думаю, що він почав би таку війну мачо. Якщо вам потрібен дуже хороший приклад токсичної мужності, подивіться на фігуру Путіна", - заявив Борис Джонсон.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Саме тому британський політик виступає за те, щоб якомога частіше жінки займали керівні посади. Чи зачеплять такі слова самолюбство російського диктатора-невідомо, оскільки в Кремлі не люблять коментувати критику "царя".

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

У цьому ж інтерв'ю чоловік оцінив терміни закінчення війни в Україні. На його думку світові лідери зобов'язані продовжувати підтримувати країну, щоб її захисники зуміли зміцнити позиції.

"Звичайно, всі хочуть, щоб війна закінчилася. Відчайдушно хочуть, щоб війна закінчилася. Але неможлива угода. Путін не пропонує мирної угоди. Зеленський не може запропонувати угоду", - сказав він.

Борис Джонсон, фото: скріншот з відео
Борис Джонсон, фото: скріншот з відео

Лідери Великої сімки згодні з цим висновком, і паралельно будуть чекати, коли Росія все ж піде на переговори, проте вже на умові України. Ніхто не буде погоджуватися з ультиматумом росіян.

Нагадаємо, що ЗСУ стримують ворога і відтісняють до кордонів, звільняючи українські землі

Раніше повідомлялося, що Михайло Подоляк відповів на закиди Пєскова війну до кінця доби

Також, українці почали більше говорити рідною мовою, і вірять у майбутнє країни: соцопитування, що надихає